Over het lidmaatschap
Badmintonclub Den Haag – Mariahoeve kent geen officieel lidmaatschap. Ieder half jaar geef je via de e-mail door of je het komende halve jaar wil komen spelen.

Kosten
De kosten voor de zaalhuur en shuttles worden vooraf verdeeld onder degenen die zich voor het volgende halve jaar aangemeld hebben. De kosten staan dus niet vooraf vast. Ter indicatie: de bijdrage voor de periode 1 april tot en met 30 september is circa € 50 en voor de periode 1 oktober t/m 31 maart van het daaropvolgende jaar circa € 80. Stap je gedurende een lopende periode in, dan wordt de bijdrage naar rato berekend.

Lid worden?
Op dit moment heeft de club een ledenstop. Mocht je een ervaren speler zijn, vraag dan naar de mogelijkheden voor een uitzondering via het contactformulier.